Σχετικά με μας

Προφίλ

Η M-STAT ιδρύθηκε το 2001 από ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία & σήμερα θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους VASPs στην Ελλάδα.

Είμαστε μια τεχνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών για την υποστήριξη επιχειρηματικών διαδικασιών και καναλιών επικοινωνίας.

Προσφέρουμε στις εταιρίες λύσεις επικοινωνίας για το περιβάλλον κινητής τηλεφωνίας και το διαδίκτυο. Ακολουθώντας τις τεχνολογικές απαιτήσεις, αναπτύξαμε την τεχνική υποδομή για να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Πελατολόγιο

Το πελατολόγιο της M-STAT περιλαμβάνει επιχειρήσεις και οργανισμούς διαφόρων κλάδων και διαστάσεων. Μέσα στην πορεία μας αναπτύξαμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας ώστε να μας αντιμετωπίζουν σαν το συνεργάτη τους στην κινητή επικοινωνία.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας περιλαμβάνει ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και άρτια τεχνική κατάρτιση ώστε να παρέχουν ευέλικτες και αξιόπιστες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

Οι άνθρωποι της επιχειρηματικής ανάπτυξης έχουν συμβάλλει δυναμικά στο να αποκτήσουμε πετυχημένες συνεργασίες με παρόχους και προμηθευτές δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε ευέλικτες και αποδοτικές υπηρεσίες και προϊόντα σε χαμηλό κόστος.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, αποτελείται από τους πιο εξυπηρετικούς και ευγενικούς ανθρώπους που μπορείτε να συναντήσετε! Τα γραφεία μας είναι πάντα ανοιχτά για επαγγελματικές συναντήσεις και παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα θέλαμε να είμαστε ο συνεργάτης σας στις κινητές και διαδικτυακές υπηρεσίες σας.