Πολιτική Απορρήτου

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη/μέλους διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου.Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει το emailwave αφορούν τους χρήστες που γίνονται μέλη και είναι τα ακόλουθα:- Στοιχεία χρηστών (όνομα, email, αριθμός τηλεφώνου κ.α.)

– Στοιχεία που αποθηκεύονται στη πλατφόρμα του emailwave από τους χρήστες της υπηρεσίας

Τα στοιχεία αυτά αποθηκεύονται από την M-STAT και δε διατίθενται προς διαχείριση σε τρίτους.

H M-STAT τηρεί όλους του κανόνες ασφαλείας και εμπιστευτικότητας σχετικά με τη συλλογή των ανωτέρω στοιχείων.

Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. To www.emailwave.gr αποθηκεύει τα emails που αποστέλλονται από τους χρήστες, ώστε να τα χρησιμοποιούν οι ίδιοι, αλλά και για λόγους επικοινωνίας και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του.

Επιπλέον, στην περίπτωση των «δεσμών» προς άλλους δικτυακούς τόπους, το www.emailwave.gr δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο χρήστης του www.emailwave.gr έχει τη δυνατότητα, αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.

Η διαγραφή του λογαριασμού χρήστη από το emailwave μπορεί να γίνει εντός τριάντα (30) ημερών μετά την ημερομηνία εγγραφής του χρήστη, αλλά ο χρήστης που διαργάφεται δε θα μπορεί να ενεργοποιήσει ξανά το λογαριασμό του και να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του emailwave πριν την πάροδο ενός μηνός από την διαγραφή του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή καταγγελίες χρηστών: support@emailwave.gr