Διαχείριση παραληπτών

Δημιουργήστε τις λίστες παραληπτών σας και διαχειριστείτε τους συνδρομητές σας πιο αποτελεσματικά. Το emailwave θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τους συνδρομητές σας και να προσαρμόσετε το πρόγραμμα μάρκετινγκ που ακολουθείτε για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Επαφές και λίστες παραληπτών Ανέβασμα λιστών παραληπτών
Διαχειριστείτε εύκολα τις λίστες παραληπτών σας όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες λίστες, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε υπάρχουσες λίστες, να βρείτε επαφές από γραμμή αναζήτησης καθώς και να προσθέσετε ή αφαιρέσετε παραλήπτες από τις λίστες σας. Ανεβάστε εύκολα τις λίστες με τα emails, τα ονόματα και οποιοδήποτε άλλη πληροφορία για τους συνδρομητές σας. Η πλατφόρμα του emailwave υποστηρίζει το ανέβασμα αρχείων XLS, XLSX, CSV και TXT χωρίς κανένα  περιορισμό στον αριθμό των εγγραφών.
Γνωρίστε καλύτερα τους συνδρομητές σας
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδρομητές σας βλέποντας μεμονωμένα στοιχεία για κάθε συνδρομητή. Δημιουργήστε προφίλ εισάγοντας στοιχεία όπως χώρα, φύλο, γλώσσα, τίτλο εργασίας κ.α από το ειδικό μενού Address Book και Datasets που προσφέρει το emailwave. Επιλέξτε εύκολα συνδρομητές που ταιρίαζουν στο προφίλ που θέλετε για πιο αποτελεσματικές ενέργειες email μαρκετινγκ.