Αναφορές και στατιστικά

Το emailwave σας παρέχει λεπτομερείς αναφορές και στατιστικά σχετικά με openers, clicks, click-through rates, αγορές, κοινωνικά δίκτυα και πολλά άλλα. Οι υπεύθυνοι μαρκετινγκ, μπορούν να αξιολογήσουν την απόδοση της καμπάνιας τους μέσω πολλαπλών τύπων up-to-date στατιστικών και αξιοποιώντας δεδομένα σχετικά με την απόδοση της καμπάνιας και τη συμπεριφορά των πελατών.
Παρακολούθηση στατιστικών Αναφορές βάση του email client
Μάθετε πόσοι από τους παραλήπτες άνοιξαν το newsletter σας. Μπορείτε επίσης να δείτε τους συγκεκριμένους παραλήπτες που είδαν το newsletter σας, πόσες φορές, από πού, καθώς και την ημερομηνία και ώρα που το άνοιξαν. H πλατφόρμα του emailwave παρακολουθεί αυτόματα τους email clients (Outlook, Gmail, Yahoo, Hotmail κ.α) που χρησιμοποιούν οι συνδρομητές σας, ώστε να διαπιστώσετε ποιούς email clients χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των συνδρομητών σας καθώς και τα ποσοστά παράδοσης που έχετε σε καθένα απο αυτούς.
Bounces Παρακολούθηση των links
Προβολή αναλυτικής λίστας των παραληπτών στους οποίους δε παραδόθηκε το newsletters σας και προβολή του λόγου για τον οποίο δε παραδόθηκε στον καθένα (User Unknown, Domain Unknown, Spam Trapped, Mailbox Full κ.α). Το emailwave πραγματοποιεί tracking των links που έχετε εισάγει στο newsletters σας ώστε να γνωρίζετε ποιοι συνδρομητές σας έκαναν click σε κάθε link και πόσες φορές.
Unsubscribers
Δείτε αναλυτικά ποίοι χρήστες διαγράφηκαν από τη λίστα των συνδρομητών σας και πότε.