Κοινωνικά δίκτυα

Συνδυάστε το email marketing με τα κοινωνικά δίκτυα και αλληλεπιδράστε περισσότερο με τους συνδομητές σας μετά την αποστολή των email campaigns σας. Εφαρμόστε τις marketing καμπάνιες σας στο χώρο του διαδικτύου με τη μαζική αποστολή email!

 

Μοιραστείτε το newsletter σας    Δημιουργία Microsite
Μοιραστείτε τα newsletters με το κοινό σας σε Twitter, Facebook, Yahoo, MySpace και LinkedIn με ένα μόνο κλικ. Με το emailwave πηγαίνετε ένα βήμα παραπέρα στο τρόπο που σας αναζητούν στο διαδικτυο και στα κοινωνικά δίκτυα. Δημιουργείστε και διαχειριστείτε το δικό σας microsite μέσω της πλατφόρμας του emailwave. Πρόκειται για μια mini ιστοσελίδα που μπορείτε να συνδέσετε και με τη κύρια ιστοσελίδα σας και επιτρέπει στους επισκέπτες να περιηγηθούν στo αρχείο των newsletters που έχετε αποστείλει.
Ενσωμάτωση RSS Feeds
Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε οποιοδήποτε αριθμό RSS feeds στα newsletters σας, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό άμεσα δυναμικό περιεχόμενο. Ενσωματώνοντας RSS feeds στα newsletters σας, δημοσιεύετε τα μηνύματά σας σε ένα διαφορετικό μέσο, παρέχοντας έτσι στο κοινό σας ένα διαφορετικό τρόπο να τα λάβει. Tα RSS Feeds αποτελούν ένα πολύ καλό συμπλήρωμα στο πρόγραμμα μάρκετινγκ που ακολουθείτε και δεδομένου οτι περνάνε από το web, η παράδοσή τους είναι αδιάλειπτη και εύκολη στην παρακολούθηση